Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ramsjö Camping såld

/
  • Ramsjö Camping, även kallad Hafvermans, byter ägare den andra februari 2010, från Ljusdals kommun till Dan Jönsson.

Ramsjö Camping får nya ägare från och med första februari 2010. Makarna Dan och Iwona Jönsson, Ramsjö, har köpt campingen för 150 000 kronor och planerar att bygga en restaurang i servicebyggnaden.

Annons

När anbudsgivningen avslutades på tisdagen hade Ljusdals kommuns samhällsbyggnadsförvaltning fått in ett anbud. Det var på 150 000 kronor och från Dan Jönsson.

- Det var rätt bra för att vara Ramsjö och kul med en kille som är driven och som tänker satsa en hel del på campingen, säger Ivan Halvarsson, Ljusdals kommuns fastighetschef.

Dan Jönsson har tidigare arrenderat både campingen i Ramsjö och i Hennan, på 1990-talet med en kompis respektive 2000-talet med sin fru Iwona.

- Vi har ju hållit på med det här tidigare och tycker att det är en trevlig bransch. Som campingvärdar möter man mycket trevligt folk och det är den delen har vi saknat. Det kan man inte tro! Vi har också fått bra respons när vi bland annat drev campingen i Hennan, säger Dan Jönsson.

Campingen kommer att vara i gång direkt vid ägarskiftet den första februari med uthyrning av fem sovstugor. I servicebyggnaden planerar makarna inför sommaren inrätta en restaurang med bland annat pizzaförsäljning.

Mer läsning

Annons