Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen summerar brotten

Anmälningarna har duggat tätt i Ljusdals kommun under de senaste dagarna.

Annons

Ljusdal

En man i 50-årsålder sitter anhållen misstänkt för misshandel och olaga hot. Den målsägande kvinnan som är i 60-årsåldern uppger att mannen knivhotat henne. Den anhållne ska även ha slitit henne i håret, händelsen inträffade runt halv elva på kvällen. Utöver detta mottog polisen den 23 juni en anmälan från en kvinna rörande en man som ska ha ofredat samt hotat henne.

Samma kväll, natten till lördagen hamnade två män i konflikt på Bagargränd i centrala Ljusdal. En 57-årig man mottog slag mot huvudet från en okänd gärningsman. Händelsen är polisanmäld.

Järvsö

En äldre kvinna från Skåne besökte restaurang Öje för att prova på ortens pizza. Efter måltiden upptäckte damen att hennes handväska saknades. Tjuven fick bland annat med sig en mobiltelefon och en kikare.

Polisen har även mottagit en anmälan om en stulen cykel i centrala Järvsö, en händelse som ska ha inträffat under lördagens morgontimmar.

Bjuråker

Alldeles för hög musik mitt på dagen, tyckte en 60-årig kvinna och anmälde den spelande 30-årige mannen för ofredande.

Färila

Signaturen "HAZ" har lämnat avtryck på en av Statoils dieselpumpar i Yxkorset. Klottret upptäcktes på lördag morgon och händelsen är polisanmäld.

Los

Under tisdag eftermiddag bröt sig någon in i ett fritidshus i Los. Bytet blev bland annat ett luftgevär, en borrmaskin och alkohol.

Mer läsning

Annons