Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Olämplig postlådeplacering

/
  • Postlådan utanför Ica i Järvsö står i en backe, vilket gör det svårt för pensionärer att använda den. Backen upplevs också som hal och nyligen halkade en av SPFs medlemmar där och fick en fraktur på lårbenet.

SPF Järvsö kräver att postlådan vid Ica flyttas.

Annons

Sveriges Pensionärsförbund, SPF Järvsö har över 530 medlemmar och nu ställer sig samtliga bakom en protest mot placeringen av postlådan vid Ica i centrala Järvsö.

– Vi är en stor grupp som nu kräver att den flyttas, antingen till parkeringen nedanför vid gamla Konsum eller upp till Ica. I dag står den i en backe. Det har den gjort i flera år, och det har varit problem hela tiden, påpekar Hans-Åke Strömstedt, ordförande för SPF Järvsö.

Vid Posten i Ljusdal tar man tacksamt emot synpunkter av det här slaget, men i just det här fallet har man inte tidigare fått några signaler på missnöjet.

– Det här har vi inte hört något om. SPF är välkomna att inkomma med förbättringsidéer. Om lådan står olämpligt till är det klart att vi måste göra en åtgärd. Är det här ett problem så måste vi diskutera det tillsammans med SPF och postombudet för att hitta en möjlig lösning. Men för att kunna agera måste vi först få in synpunkter från berörda, säger Håkan Wallin, produktionschef i Ljusdal, som hoppas att SPF Järvsö nu tar en personlig kontakt med honom.

Mer läsning

Annons