Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt företag och nya jobb i Ljusdal

/
  • Stefan Bjöörn, platschef, letar säljare till Ljusdalskontoret som öppnar på måndag.
  • – Det är roligt med det här företaget för det har gått fort med starten, säger Lars Forslöf, Närljus. Lotta Wallström på arbetsförmedlingen hjälper till med rekryteringen av folk. Stefan Bjöörn, till höger, är platsansvarig.

Företaget Infodirekt i Norden AB, med huvudkontor i Söderhamn, öppnar på måndag nytt säljkontor i Ljusdal. En platschef och fem säljare ska finnas på Ljusdalskontoret i inledningsskedet.

Annons

Två av säljjobben är tillsatta, övriga säljare söker företaget fortfarande.

– Vi letar inte bara vana säljare, utan även nya. Det är lite spännande med folk som aldrig har sålt förut, säger platschefen Stefan Bjöörn.

Företaget inleder sin verksamhet i en så kallad kuvös på Clara Vallis i Ljusdal för att så småningom skaffa egna lokaler.

Infodirekt i Norden arbetar med ett branschregister på omkring 400 företag. Säljarna ringer till företagen och erbjuder dem hjälp med att synas bättre på internet.

Företaget har funnits i snart sex år, har sitt huvudkontor med fem säljare och två administratörer i Söderhamn, dessutom ett säljkontor i Gävle, där en person arbetar.

Stefan Bjöörn tror att antalet anställda i Ljusdal snart kommer att växa.

Mer läsning

Annons