Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya trender på mässan

/

Montrar ställdes upp och röda mattor rullades ut inför helgens stora trendevenemang, som för året innehåller flera nyheter.

Annons

Under lördagen går startskottet för årets upplaga av Ljusdal Trend.

- Det känns otroligt spännande, säger Evelina Envall, ansvarig för mässan.

Förberedelserna var i full gång i Kährs gamla lokaler på Östernäs kring lunchtid under fredagen. Janne Bergström från Bergströms el var på plats för att leverera material och ställa i ordning inför öppningen. Han rullade ut en stor röd matta på det gamla fabriksgolvet.

Ett av målen är att årets upplaga av trendmässan ska innehålla mer glitter och glamour än tidigare. Därför presenterar arrangörerna Ljusdal i Centrum en rad förändringar. De stora nyheterna är att mässan pågår under en hel helg och att det anordnas en trendfest under lördagskvällen på Odd Fellow. Då blir det mingel, trendiga rätter, underhållning, glitter och glamour.

- Det är en fest för allmänheten och för utställarna. Det blir ingen mässa utan en fest, säger mässansvariga Evelina Envall.

Dessutom tjuvstartar trendhelgen redan under fredagskvällen med en förhandstitt för VIP-gäster med modeshow och mingel. Evelina Envall ser positivt på alla förändringar.

- Det är ganska stora steg vi har tagit. Men det visar vad vi klarar. Vi visar var skåpet ska stå, säger hon.

Mässans utbud bjuder bland annat på en modedesigntävling, föreläsare, konstverk och så klart en rad montrar där företag visar upp sig och ställer ut produkter.

- Vår mässlogan är att visa upp nya produkter, heta trender och spännande möten, säger Evelina Envall.

Temat för årets trendmässa är Supersport. Ett koncept som ska locka med energi och framtidstro.

Mer läsning

Annons