Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya lokaler för samverkan invigdes

/
  • Helena Brink och Åsa Linder klipper banden för att inviga de nya lokalerna.
  • Helena Brink och Åsa Linder klipper banden för att inviga de nya lokalerna.
  • Agneta Hansson, sjuksköterska, Britt-Marie Sandström och Karin Andersson, alkohol- och drogterapeuter, samtliga från beroendemottagningen i Bollnäs kom till invigningen för att önska lycka till.
  • Sång och gitarrspel bjöds av Stefan Olsson på invigningen...
  • ...liksom tårta och kaffe.
  • Under onsdagen invigdes den nya beroendemottagningen i Ljusdal där kommuner och landsting ska samverka.

Den nya beroendemottagningen i Ljusdal invigdes under onsdagen. Helena Brink, omsorgsnämnden vid Ljusdals kommun och Åsa Linder, verksamhetschef för psykosocial hälsa inom landstinget, klippte banden.

Annons

Det är en samverkan mellan kommun och landsting som nu invigs för nära samarbete.

– Samverkan är en framgångsfaktor och det är det Ljusdals kommun är bra på. Vi ska hjälpa de som har drog- och alkoholproblem och hjälpa de till ett bättre liv, sa Helena Brink innan banden klipptes.

Ett svart band stod som symbol för kommunen och ett rött för landstinget. Banden knöts först ihop för att symbolisera samarbetet och klipptes sedan för att inviga lokalerna.

– Ljusdal har varit framgångsrikt med samverkan. Vi kan visa hur bra man kan få till det när man jobbar tillsammans med varandra och inte mot varandra. Jag lämnar även över en krans som symbol för den här dagen och det viktiga uppdraget vi har framför oss, sa Åsa Linder.

Mer läsning

Annons