Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musik på Rosehills för tredje året i rad

/
  • Papa Dee var en av förra årets hemliga artister.
  • Sara Johansson på en av förra årets sommartorsdagar på Rosehills.

På torsdag är det säsongspremiär för Sommartorsdag på Rosehills. Lokala förmågor kommer blandas med hemliga artister under fem torsdagar i juli. Sara Johansson, en av ägarna, ser fram emot den kommande säsongen.

Annons

– Vi är riktigt taggade. Man känner sig på gång nu, och vill att det ska starta, säger hon.

För tredje året i rad arrangerar Rosehills Sommartorsdag där musik av Erik Brodén med band och Estrad, som består av ungdomar från Ljusdal, blandas med hemliga artister. Vilka hemliga artister som kommer vill inte Sara Johansson svara på, men hon kan lova en sak:

– Det kommer bli bra! Det kommer vara en mysig stämning kombinerad med bra musik.

Hon berättar att det kom mer än 700 personer vissa torsdagar i fjol, men att det är svårt att räkna exakt då alla under arton år går in gratis. Hon ser nu fram emot att möta Ljusdals-borna igen för en späckad musikmånad där hon hoppas att artister och publik får trevliga kvällar tillsammans. Hon hoppas också att den känsla som funnits kring musik-kvällarna ska fortsätta även i år.

– Vi vill behålla den familjära stämningen. Folk ska känna att de kan komma hit med sina barn och ha en trevlig kväll. Vi hoppas få hit en blandad publik och att mycket folk ska komma, säger Sara Johansson.

Mer läsning

Annons