Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motorcykelsäsongen i gång

/
  • Butikens ägare Anders Larsson visar upp den nya Harley Davidson-modellen. En sådan ska tydligen fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović ha köpt.
  • De flesta som provsatt på hojarna var äldre än lilla Astrid från Hudiksvall. Men hon verkade tycka att det var roligt.
  • Micael och Lina Olofsson passade på att titta på olika motorcykelmodeller. De var egentligen där för att köpa en mopedhjälp till Lina, som får nöja sig med en moped tills att hon har åldern inne för en motorcykel.
  • Säsongen är på gång. – Ja den börjar äntligen bli på gång nu, säger Ola Johansson från Ljusdal som köpte ett nytt däck till sin Honda han har hemma. Än har inte premiäråket blivit av, men snart nog, tror han.
  • Det fanns många fina bågar att titta på.

Annons

Även om det fortfarande är isigt på en del ställen på vägarna så kan man säga att motorcykelsäsongen startar när Järvsö cykel och motor har öppet hus. Varje år, alltid i mars. Som väntat var det många motorcykelfantaster som besökte butiken.

Förra året kom många av entusiasterna dit på sina motorcyklar. I år fick de ta bilen i stället. Men det verkade inte hindra dem för mycket folk var det, både på lördagen och söndagen, från olika delar av Sverige.

Det såldes en hel del och Anders Larsson, ägare till butiken, verkade vara nöjd. Han berättar att försäljningen har varit bättre nu än i fjol. Trots den rådande lågkonjunkturen.

Mer läsning

Annons