Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Messmörsteatern laddar för nystart

/
  • Vid upptaktsträffen hälsade ordföranden Jeanette Östberg, stående längst till höger,  nya skådespelare välkomna till Messmörsteatern. Från vänster Magnus Johansson, Färila, Lennart Thunvall, Färila, Dick Persson, Vallsta, Jenny Apelgren, Järvsö. Saknas på bilden gör nye skådespelaren Niclas Nygren, Järvsö, som var förhindrad att delta.

Med ett nytt manus och flera nya skådespelare i ensemblen planerar Messmörsteatern att göra en hejdundrande come back i sommar.
– Vi hade ett uppehåll sommaren 2009, men nu är vi på gång igen, säger Cecilia Bruce, som skrivit manus till den nya pjäsen Eldsagor.

Annons

Teatergruppen Messmörsteatern nu för nya utmaningar. Den här gången heter pjäsen Eldsagor. Öden och äventyr för längesen, och handlar om några människoöden som utspelade sig för 150 år sedan.

Kärlek och hat, lycka och förtvivlan, ond bråd död och inslag av hopp utlovas av manusförfattaren Cecilia Bruce som berättar att manuset till stor del grundas på gamla sägner från Järvsö.

Nu kör repetitionerna igång. Sex föreställningar i juli ska det bli. Och de kommer att ges under tak på Harsagårdens dansbana. Så någon större risk för att väder och vind ska störa planerna finns inte.

Mer läsning

Annons