Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mamma mia – vilken publik!

/
  • Trots regntunga skyar kom långt över 100 personer till fredagskvällen brobio i Ljusdal.
  • Anja Carblom, i rött, Emilie Widmark, Pelle Bengtsberg och Ina Eklund, tillhörde dem som var tidigt ute för att få en bra plats i de främre leden på bron.

Trots att regntunga skyar hängde gråa och oroande över gamla älvbron i Ljusdal så kom det långt över 100 personer för att se årets upplaga av Ljusdals brobio.

Annons

Att en kraftig regnskur strax innan tillräckligt mörker hade lägrat sig över bron och föreställningen kunde börja hade ingen avskräckande effekt på fredagskvällens filmvisning. Publiken var väl försedd med regnkläder, paraplyer och värmande jackor, när den placerade sig på de medhavda stolarna längs bron. De som inte hade varit förutseende nog kunde få regnponchos, som en av sponsorerna skänkt.
Årets film var sing along-versionen av Mamma mia, filmen med stjärnor som Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth och Stellan Skarsgård bland många andra och som delvis är baserad på låtar av popgruppen ABBA.
I hällande regn sjöng publiken med i filmlåtarna så länge elen stod arrangörerna bi. Till slut gav elen upp och filmen fick ett snöpligt slut.

Mer läsning

Annons