Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lincaféet stänger och familjen Mårtensson blickar framåt

/
  • Det mesta som finns kvar i butiken kommer att säljas ut till halva priset under den här veckan. Riktigt vad framtiden sedan har att erbjuda Agneta Mårtensson vill hon inte avslöja. Men 15 år med Järvsö Lincafé får räcka har hon bestämt.

Efter att ha levt med Lincaféet i 15 år väljer Agneta Mårtensson nu att stänga den populära besöksdragaren för gott.

– Vi vill använda huset till något annat än Lincaféet, säger hon.

Annons

I 15 års tid har sommar varit lika med jobb för Agneta Mårtensson och hennes familj. Nu står umgänge med barnbarnen, en längre husvagnssemester och lite lugn och ro högt på önskelistan.

– Det har varit roliga år, men det tär på hela familjen när man har verksamheten hemma på gården, säger Agneta Mårtensson.

Vid sidan av kaféet har Agneta även designat och sålt kläder tillverkade av lin. Under den här veckan kommer det mesta av det som finns kvar att säljas ut för halva priset.

Vad framtiden har att ge vill Agneta inte sätta på pränt.

– Vi har två stora hus och trädgård, det finns att göra. Jag är heller inte sån som behöver ha en massa att göra, jag njuter av att bara vara, säger Agneta.

– Andra är ju lediga på somrarna, nu får vi också vara det, fortsätter hon.

I sommar köpte familjen en ny husvagn, och när pensionsåldern nu närmar sig för Agneta ser hon fram emot att kunna tillbringa mer tid med barnbarnen.

– Det här kommer att bli så bra, säger hon med ett leende.

Mer läsning

Annons