Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lill-Babs släpper rodret

Det är förändringar på gång för Lill-Babs caffär i Järvsö. På lördag tar Håkan Carblom över spakarna, men han gör det i ett tätt samarbete med Barbro "Lill-Babs" Svensson.

Annons

Nyheten om att Håkan Carblom tar över folkparken i Ljusdal har knappt hunnit landa förrän hans nästa drag tillkännages. När Lill-Babs caffär håller öppet under julskyltningen i Järvsö på lördag är det under ledning av Håkan Carblom.

Namnet Lill-Babs caffär blir kvar liksom utställningarna om den folkkära artisten.

– Absolut! Men vi ska också utveckla verksamheten. Jag vill bygga ut köket för att söka öl- och vinrättigheter. Tanken är att caffären ska vara öppen även kvällstid nästa sommar. Kanske räkfrossa på tisdagar för att fylla behovet efter att Torön stängt, säger Håkan Carblom.

Exakt hur öppettiderna kommer att se ut för caffären är inte klart, men att de kommer bli mer generösa även vintertid har Håkan lovat Barbro.

– Sommarsäsongen är den stora, man får ta lite av vinsten från den för att lägga på driften på vintern, huvudsaken är att det blir vinst för helåret.

– Vi gör det här tillsammans men det är jag som ska styra allt. Barbro kommer fortsätta dyka upp, vem vet kanske kommer hon och tar ett glas vin någon tisdagskväll, säger Håkan Carblom.

Mer läsning

Annons