Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvartett gör egen skiva

/
  • Sofie Oskarsson, Malin Danhard, Louice Järveryd och Emil Åkesson driver tillsammans LM Records som UF-företag. Foto: Malin Hultin

Louice Järveryd, Malin Danhard, Sofie Oskarsson och Emil Åkesson jobbar hårt med sitt UF-företag LM Records, som producerar en skiva.

Annons

Emil gick ut gymnasiet förra året men när Sofie behövde hans hjälp ville han självklart hjälpa henne. Sofie har länge varit intresserad av musik och därför var idén att göra en skiva ganska självklar, hon har tidigare jobbat ihop med Emil som också varit intresserad av musik väldigt länge. Båda två är mycket intresserade av folkmusik så att välja musikgenre var lätt, tyckte de.

Båda två tycker att de har arbetat bra tillsammans tidigare och ingen ser någon nackdel med att jobba tillsammans igen. Men de skulle inte klara av det själva och därför kom Malin Danhard och Louice Jätrveryd in i bilden. Det är Malin och Louice som håller i företaget medan Sofie och Emil producerar produkten. Skivan kommer att innehålla några covers men även en egen låt.

Mer läsning

Annons