Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krock mellan bil och fyrhjuling

/

(UPPDATERAD 18.35) En olycka mellan en personbil och en fyrhjuling inträffade i Skålbo, utanför Järvsö, strax före klockan 19 på långfredagskvällen. Föraren av fyrhjulingen vårdas fortfarande på Hudiksvalls sjukhus.

Annons

Olyckan inträffade på en smal byväg vid Skålbosjön. Av okänd anledning körde föraren av fyrhjulingen in i bakänden på personbilen. Spår visar att föraren försökt väja för bilen.

Två ambulanser, två polispatruller och personal från räddningstjänsten kallades till platsen, men endast föraren av fyrhjulingen, som inte hade hjälm på sig vid olyckstillfället, fördes till sjukhus. Han var vid tidpunkten inte vid medvetande.

Fyrhjulingsföraren, som är i 20-årsåldern och hemmahörande i kommunen, är känd av polisen sedan tidigare. Enligt vakthavande befäl vid polisen i Gävle finns det misstankar om att mannen var alkoholpåverkad. Personal på Hudiksvalls sjukhus har tagit ett blodprov som ska analyseras och svar väntas om en vecka.

Mannen lades in på en vårdavdelning på Hudiksvalls sjukhus på långfredagen med allvarliga skador. Han hade då återfått medvetandet. I personbilen färdades två personer, båda var oskadda.

Mer läsning

Annons