Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kören sjunger för Unitis

– Vi vill dela med oss av det vi kan - sång och kärlek! säger Team Andreas-medlemmen Lotta Ohlsson som menar att situationen som rör Unitis är mycket olycklig.

Annons

Tidigare i veckan berättade tidningen om att Unitis blivit lovade Team Andreas eventuella vinnarpengar. Kören ändrade sig enligt uppgift i sista sekund, utan att det nådde produktionsbolaget och personalen på Unitis.

Nya uppgifter har nått tidningen, dessa både rör till och förklarar situationen. Faktum är att Unitis aldrig var påtänkta när körmedlemmarna diskuterade mottagare. Istället blir utsträckningen på den kommunikationsmiss som ligger bakom problemet tydlig.

– Vi pratade om Hantverkargården, berättar Lotta Ohlsson.

– TV4 måste ha slagit upp Hantverkargården och kommit till Hantverkarkooperativ, fortsätter hon.

TV4 stämde alltså träff med fel verksamhet - dubbelt upp. Hälsinge låtverkstad är de rättmätiga mottagarna av de prispengar som Team Andreas har goda chanser att vinna.

– Vi har ju inga pengar än, därför vill vi ge personalen på Unitis allt vi kan erbjuda, nämligen sång och kärlek, säger Lotta Ohlsson som tillsammans med Team Andreas och även Andreas Johnson kommer att uppträda på Unitis nästa vecka.

– Allt ska ställas till rätta, vi menade aldrig att någon skulle fara illa, menar Lotta Ohlsson.

Mer läsning

Annons