Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Järvsöbonden om premiären: "Mycket skratt och mycket kärlek i höst"

/

På måndagen hölls presskonferens inför kommande säsong av Bonde söker fru.
– Utan att spoila någonting egentligen, så kommer det bli en otroligt rolig säsong av Bonde söker fru, säger Järvsöbonden Olle Pallars.

Annons

Snart är det dags för premiären av Bonde söker fru, den 23 september sänds första avsnittet och det avslöjas vilka fyra bönder tittarna kommer få följa under hösten.

Under presskonferensen på måndagen fick bönderna en chans att uppdatera varandra om vad som hänt sedan senast – nästan det roligaste som hände under dagen, enligt Olle Pallars.

– Sen har vi förhandstittat på de två första avsnitten, det var också väldigt roligt, väldigt spännande. Vi fick se det tillsammans med pressen, berättar han.

Efter det fick de närvarande medierna en chans att prata med bönderna.

Efter att ha sett de två första avsnitten känner sig Olle Pallars rätt lugn inför premiären.

– Linda (Lindorff) har besökt alla bönderna och det känns bra. Jag tycker att de har lyckats fånga den personlighet man har. Det har lyckats göra en rättvis bild av mig. De andra var nog också nöjda, vi var nog alla väldigt nöjda.

Lite nervöst är det dock.

– Det känns bra men lite pirrigt också eftersom man inte riktigt vet hur reaktionerna kommer bli, men jag känner mig ganska lugn och tycker bara att det ska bli roligt.

Han tror att det kommer bli en rolig säsong, trots att han själv kanske är aningen partisk.

– Kanske är det för att man är delaktig själv, men jag tycker att det har gjort en rättvis och rolig säsong med roliga karaktärer – även om man såklart blir lite förnedrad. Men det hör ju till saken. De svänger om det till någonting roligt, säger Olle Pallars och tillägger:

– Det kommer bli mycket skratt och mycket kärlek i höst.

Mer läsning

Annons