Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Järvsö redo för Diggiloo

/

Lasse Holm är redo, Järvsöborna är redo och nu är snart också scenen redo. I dag, fredag, är det dags för Alcazar, Jessica Andersson, Markoolio och de andra artisterna i Lasse Holms kringresande cirkus Diggiloo att inta Stenegård.

Annons

Det både klonkas, stånkas och bonkas på den stora gräsplatten nedanför Svea Britas kök på Stenegård på torsdagskvällen. 13 scenbyggare svettas i kvällssolen för att få allting klart inför fredagens föreställning.

Cajsa Hedberg är lokal arrangör och har sysslat med många konserter och evenemang i området. Hon ska precis åka i väg och köpa kaffe till de hårt arbetande på scenen.

– Det roligaste med den här showen är den familjära stämningen. Det finns något för alla i det här paketet, säger hon.

Lasse Holms motor går på högvarv för tillfället. När vi får tag på honom sitter han i husbilen påväg till en föreställning i Örnsköldsvik.

– Vi har gjort sex konserter på rad nu. I går var vi i Lycksele och hade en helt magisk show. Det allmänna omdömet är att det är den bästa Diggilooturnén hittills. Till och med grinige Bert Karlsson tyckte det när han var och såg oss i Uddevalla för ett tag sen, säger han och skrattar.

Mer läsning

Annons