Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I Ljusdal händer – inget, eller?

/
  • Årets upplaga av Barnens dag har gjorts sitt. Marknadsföringsskylten hänger på tre kvart strax innan Stavsäter.
  • I Ljusdal är det mesta möjligt enligt dess kommunala slogan. Men när det gäller marknadsföring går det trögt. För visst har väl Hovra-stämman varit?
  • Kommer man från Tallåsenhållet in mot Ljusdal påminns man om flydda goda tider. Minnesmärket från Ljusdal World Cup år 2006 i oktober finns där.
  • Och när blir det en ny Mittia-mässa vid Älvvallen i Ljusdal. Skogstransportmässan 2009 minns vi som ett avslutat kapitel.

Det sägs att den kommunala slogan i Ljusdal kommun har en tanke om att här ska det mesta vara möjligt. Och visst är det så vad gäller de egna "reklampelarna" vid de stora in- och utfarterna. Informationsskyltarna bär till viss del info av äldre datum. Men de är inte ensamma i skaran att inte förnya sig – och vara fräscha ut mot folket och definitivt alla gästande.

Annons

Mitt emot Ljusdals camping finns den skylt som är av äldst datum. Från år 2006. Den marknadsför folk- och bandyfesten, Ljusdal World Cup, i oktober. Den har alltså med råge passerat utgångsdatum.

Vid Älvvallen är det Mittia-mässan som påminner om en skogstransportmässa i augusti 2009. Ett rejält påkostat fundament men med urgammal marknadsföring. Vad kommer sen? kan man undra.

Välkommen till Ljusdal har också de reklam där bäst-före-datumen passerat. Hovrastämman och Barnens dag är överstökade. Men kom ihåg Roadrunners summer meet med cruising den 19 juni.

Bara ett axplock av skyltar. Härtill kommer alla bortglömda loppisskyltar, auktioner, cirkusar med mera, med mera.

I Ljusdal finns det gammalt som nytt.

Mer läsning

Annons