Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hittade cigarett i kebaben

/
  • Efter några tuggor av kebaben tuggade kvinnan på något som var hårt. Hon tänkte att det var en köttklump och tuggade igen. När hon spottade ut tuggan upptäckte hon att det var en cigarett och fick kväljningar.

En ung kvinna från Ljusdals kommun hade bråttom, hon var vrålhungrig och beställde därför en kebab med bröd på en restaurang i Ljusdals kommun. Efter någon tugga hittade hon ett hårstrå i maten, efter ytterligare några tuggor satte hon tänderna i en cigarett.
– Usch, så jävla äckligt. Jag kommer aldrig att äta kebab med bröd igen, säger hon.

Annons

När kvinnan kom hem och började äta av kebaben som hon beställt upptäckte hon först hårstrået. Men hon fortsatte äta efter hon tagit bort det. Hon medger att det låter äckligt men hon var så himla hungrig att hon inte brydde sig om det då. Efter ytterligare några tuggor kände hon att hon tuggade på något som var hårt. Hon tänkte att det var en köttklump och tuggade igen. När hon spottade ut tuggan upptäckte hon att det var en cigarett och fick kväljningar.

– Och då hade jag ätit halva kebaben redan. Jag tappade matlusten rejält.

När hon tittade efter i kebaben som fanns kvar låg det tobaksrester bland kebabköttet och hon ringde till restaurangen på en gång. Där blev hon väl bemött och fick förklaringen att det måste ha varit ett misstag att cigaretten hamnat i hennes mat. Hon skulle självklart få sina pengar tillbaka och hon fick komma och hämta en ny kebab om hon ville.

– Men jag sa att jag aldrig kommer att äta kebab med bröd igen, och inte från deras ställe.

Efter den otrevliga upptäckten anmälde hon det hela till miljöenheten.

Restaurangens ägare är upprörd över anklagelsen.

– Ingen i min personal röker, så att det där skulle ha inträffat tror jag inte det minsta på. Jag förstår inte hur det skulle ha gått till, säger ägaren som tillägger att han själv var på plats när kebabrätten tillagades.

Mer läsning

Annons