Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsättning följer för Ljusdal i centrum

Projektet Ljusdal i centrum fortsätter in på det nya året, men nu går projektet in i en ny fas. En ny centrumledare ska anställas och man koncentrerar sig i fortsättningen på tre målområden, marknadsföring, aktiviteter och utveckling av centrum.

Annons

Projektet Ljusdal i centrum har pågått under tre år och projekttiden löper ut vid årsskiftet. Under de tre åren har projektet under ledning av centrumledaren Daniel Swärd lyckats mycket väl i sin målsättning.

– Kundundersökningar visar att vi är på rätt spår och stödet från olika intressegrupper har varit stort, säger Hans Robertsson, som är styrelseordförande för projektet.

Efter nyår går projektet in i en ny fas, men en lite annorlunda inriktning.

– Vi vill inte riskera att splittra oss på för mycket arbete utan lägga mer kraft på tre speciella målområden, marknadsföring, aktiviteter och utveckling i centrum, säger Hans Robertsson.

När det gäller centrumledarens roll i den fortsatta organisationen är man beredd att göra en del förändringar.

– Vi kan inte erbjuda en tjänst på heltid, som nu, utan det kommer att hamna någonstans mellan en halvtid och en heltid, säger Hans Robertsson.

Tjänsten har inte utannonserats utan styrelsen har via egna kontakter sökt lämpliga kandidater, något som just nu utvärderas.

Mer läsning

Annons