Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det händer i centrum

/
  • Ljusdal i centrum satsar framåt på bred front och det sprudlar av idéer i föreningen. Från vänster Helena Johansson, Länsförsäkringar, med barnen Ida och Emma, Evelina Envall, centrumledare, Johanna Öhman, Seglet, Tomas Wickman, Elbutiken, och längst till höger Kaspar.

Ljusdal i centrum tar avstamp mot en ny offensiv. Ett bredare engagemang utan gränser ger fler medlemmar. Nu ska det inte stanna vid prat, nu ska det hända saker.

Annons

Ljusdal i centrum ska i fortsättningen inte handla enbart om handeln i en avgränsad del av centrum.

– Ljusdal är för litet för att avgränsas på det sättet. Ska vi få ett aktivt och levande centrum måste hela Ljusdal stå bakom, menar nye centrumledaren Evelina Envall.

Ett avstamp för en ny era blir årsmötet med Ljusdal i Centrum på tisdag.

– Där vill jag samla alla som vill och som tänker. Jag vet att det finns jättemånga som brinner för det här och som har idéer, säger Evelina Envall.

– Alla är rörande överens i den här föreningen. Man måste sluta snacka och börja göra för att komma någon vart och det tycker jag vi gör. Det känns som att vi är inne i ett generationsskifte där det bubblar överallt. Man stöter inte på motsträvarna längre, säger en optimistisk Johanna Öhman.

Mer läsning

Annons