Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Destination Järvsö på stort turismarrangemang

/
  • Olle Fack och Maja Frost jobbar med utvecklingen av Destination Järvsö. I dag talar Olle Fack om detta på

På tisdag är Destination Järvsö i fokus på Sveriges hotell- och restaurangföretagares, SHR, stora ledarforum på Kolmården.

Annons

Destination Järvsö har tillsammans med Stockholm bjudits in för att berätta hur de jobbar med att utveckla destinationen.

– Vi är jätteglada för inbjudan, säger Olle Fack, som ska berätta om Järvsö för övriga 170 deltagare. Bland dem märks näringsminister Annie Lööf (C), infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M), turistorganisationer, stora turistanläggningar i landet och myndigheter.

– Vi upplever att de har märkt vad vi gör, det har gjort oss så intressant att övriga Sverige vill veta hur vi jobbar, säger Olle Fack, ordförande i Destination Järvsö.

Det är tredje året SHR arrangerar "Besöksnäringens ledarforum". Två destinationer brukar bjudas in varje år. I år berättar Stockholm om hur de jobbar med stora mässor och lilla Järvsö om hur de som mindre turistort jobbar med strategier.

– Det ligger mycket prestige i att få vara en förebild i Sverige, säger Olle Fack.

– Det är viktigt att myndigheter tycker vi är något att satsa på.

Deltagare från Järvsö är, förutom Olle Fack, Olle Larsson, Järvzoo och Peter Augustsson från Järvsöbacken och turistchef Jenny Norberg.

Mer läsning

Annons