Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De jagar toppjobben

/
  • Katarina Helgh blev den föst anställde vid Ljusdalskontoret. Till höger personalchefen Ellen Fridner.

Headhuntingföretaget Human search har etablerat ett lokalkontor i Clara Vallis lokaler i Ljusdal. Från och med i höst kommer fem personer att sysselsättas vid kontoret.

Annons

Human search har sitt huvudkontor i Stockholm. Totalt arbetar i dag ett 20-tal personer med headhunting inom företaget Sverige. Totalt inom hela företaget inräknade kontor i de baltiska länderna och Ukrain sysselsätts i dag ett 40-tal personer inom Human search.

Att företaget kom att etablera sitt lokalkontor i Ljusdal beror på det goda mottagande man fick här av arbetsförmedling, Närljus och kommunledningen.

– Det fanns andra kommuner med i bilden, bland annat Bollnäs, men genom att man här ställde upp på ett så fint sätt så blev det till slut Ljusdal, säger Ellen Fridner, som man kan förmoda också haft en del i valet då hon är Ljusdalsbördig..

Den först anställdes rekryterades i april och idag har Ljusdalskontoret två anställda. I augusti räknar man med att rekrytera ytterligare två personer till kontoret.

I augusti inleds också rekrytering för ytterligare en tjänst i Ljusdal: Det gäller en tjänst som säljare och inom kundservice.

Mer läsning

Annons