Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Clara vidare med folkets röst

/

Clara Sagström från Järvsö som tävlar i the Voice som sänds i TV4. Du gick vidare igen i fredags kväll.

Annons

Grattis! Det var din första livesändning, hur kändes det?

– Live är speciellt, men väldigt kul, tycker jag. Alla är med direkt. För oss deltagare är det inte så stor skillnad mot att spela in för vi fick i alla fall bara göra en spelning. Det är jobbigt att spela in i oktober när det ska visas först i januari och man får inte säga nånting. Det här är bättre, tycker jag.

Ni var fem deltagare som tävlade om totalt tre platser i Magnus Ugglas lag. Du blev en av två som folket valde. Varför tror du att folket valde dig?

– Det är jättekul att de tycker att det man gör är bra. Jag tror jag har fördel av att komma från Järvsö, jag tror att folk i Hälsingland och runtom röstar. Så hoppas jag att de också tycker att jag har en fin stämma och är en kontrast till de andra. Jag är ju rätt ensam i min genre.

Vad händer nu?

– Jag la mig halv fyra inatt och klockan nio var jag i studion igen och började jobba med en ny låt. Jag fick den i torsdags kväll och satt en timme i natt med den. Jag gillar den, den passar mig bra.

När ser vi dig i tv nästa gång?

– På fredag, då deltar alla fyra lagen. En i varje lag åker ut då.

Hur nervöst är det?

– Jag hade ett jättedåligt genrep i fredags, så jag gick och spände mig och mådde dåligt. Men sen när jag kom upp på scen så släppte det. Och efteråt kände jag mig inte alls nervös. Då visste jag att jag hade gjort mitt, sen fick det gå hur det ville.

Mer läsning

Annons