Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cirkuspremiär för unga Ljusdalsbor

/
  • I föreställningen finns sex clowner, två av dem är Magnus Karlsson, stående, från Föne och Ted Branteryd från Gävle.
  • Dockan Pinkie, till vänster, spelas av Erika Hansson från Järvsö, här tillsammans med flickan Hope som spelas av Julia Göransson.

Magnus Karlsson från Föne och Erika Hansson från Järvsö är två av tre hälsingar som ingår i en nyproducerad cirkusföreställning.

Annons

Cirkusföreställningen "In the Realm of Dreams" har den 16 november urpremiär i Stockholm. I ensemblen finns tre hälsingar, de är Magnus Karlsson, Föne, Erika Hansson, Järvsö, och Mille Zacco, Näsviken.

– Jag har inte varit med i en sådan här stor ensemble tidigare, vi är 24 personer. Men jag känner redan de flesta så vi är en tajt grupp. Det här ska bli jättehäftigt. Jag är väldigt glad över att få vara med. Vi kommer att bjuda på det mesta inom cirkus, en riktig show, berättar Magnus Karlsson.

Både han och Mille Zacco kommer att delta som clowner, jonglörer och skämthoppare medan Erika Hansson har rollen som dockan Pinkie med vilken hon kommer att visa prov på lindans och vighet.

Med den produktion man nu presenterar vill man visa att det går att göra något både annorlunda och spännande på en teaterscen än en känd musikal. Föreställningen är också ett sätt att marknadsföra de svenska artisterna för branschen och allmänheten.

Mer läsning

Annons