Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centrumledare säger upp sig

Evelina Envall slutar som anställd centrumledare på Ljusdal i centrum för att istället starta eget företag. I väntan på att en ersättare ska rekryteras tar Carina Andersson, ordförande för Svensk handel i Ljusdal, över ansvaret.

Annons

I januari 2010 valde styrelsen för Ljusdal i centrum att satsa på Evelina Envall från Letsbo som ny centrumledare. Då ersatte hon Daniel Swärd. Nu kommer beskedet om att hon avslutar sin anställning för att istället satsa på eget företagande.

- Jag har sagt upp mig för att starta eget. Jag kommer att jobba med organisations- och affärsutveckling samt event, säger Evelina Envall.

Tomas Wickman, ordförande för Ljusdal i centrum, påpekar att föreningens styrelse inte har något att invända mot beslutet.

- Vi var helt överrens så det finns inga negativa saker med det. Hon fattade ett personligt beslut om att hon vill satsa på att starta eget företag. Det är en naturlig sak. Man kan inte sitta på samma position hela tiden, säger han.

Det arbete som Evelina Envall bidragit med under hennes tid som centrumledare är väldigt uppskattat, enligt Tomas Wickman.

För att upprätthålla kontakten med medlemmarna och hålla verksamheten i drift har styrelsen fattat beslut om att Carina Andersson, ordförande för Svensk handel i Ljusdal, blir en tillfällig ersättare.

Hur rekryteringen av en permanent ersättare ska gå till är inte klart ännu, men målsättningen är att en ny ledare ska vara på plats i februari.

Mer läsning

Annons