Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byggfakta nyanställer

Byggfakta med säte i Ljusdal förstärker sin säljorganisation. Efter ägarbytet i oktober i år har företaget genomgått en omorganisation och strukturförändringar vilket nu får till följd att företaget annonserar efter fem säljare.

Annons

I oktober övertog Docu Group Sweden AB den nordiska delen av Reed business information, Byggfaktagruppen.

Under de första månaderna har de nya ägarna sett över organisationen och vidtagit en del strukturförändringar för att anpassa sig till marknaden.

Byggfakta är världsledande inom sin nisch av information till byggsektorn. Företaget levererar byggproduktionsinformation, bygginformationstjänster och specialiserade tidskrifter.

– Byggfakta har under en längre tid dragit ned på personal och vi ser nu ett behov att expandera för att kunna nå våra mål, säger Stefan Lindqvist, vd för Docu Group Sweden AB.

I Byggfaktas säljorganisation finns i dag ett 20-tal säljare. Nu vill man i ett första steg förstärka säljsidan med fem säljare. Det är dock oklart i dagsläget var dessa kommer att placeras.

– Vi är flexibla och beroende på vilka vi anställer så kan de placeras vid något av våra kontor i Ljusdal eller Stockholm, säger Stefan Lindqvist.

Byggfakta har verksamheter i de fyra nordiska länderna. Totalt finns i företaget omkring 180 anställda, varav 70 jobbar vid kontoret i Ljusdal.

Mer läsning

Annons