Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bonde-Janne har funnit kärleken

/
  • Christina Mickelsson från Skålbo vann till slut
  • Rast och vila på mjölkpallen tar de gärna. Jan-Olof Hansson tar det lugnt emellanåt. Mycket beroende på ett hjärta som inte fungerar till hundra procent. Här ses han med sin nyvunna kärlek Christina Mickelsson.
  • Jan-Olof Hansson i Vålsjö, det vill säga Bonde-Janne har funnit sin kärlek. En jänta från en grannby, Christina Mickelsson. Wilson är alltid med i sällskapet.

Jan-Olof Hansson, mest känd som Bonde-Janne, från Vålsjö i Järvsö, fann inte den riktiga kärleken i tv-programmet "Bonde söker fru". Nu har han dock funnit kärleken. Och det på hemmaplan. Christina Mickelsson är hennes namn.

Annons

– Hjärtat bultar, ler Janne där han sitter vid frukostbordet.

Han slänger blickarna mot sin relativt nyvunna kärlek. Det var vid juletid som det sa klick. Christina Mickelsson, 45 år, är från Skålbo.

Bonden från Vålsjö pratar om det som varit, bondeserien, hans problem med hjärtat som gjorde att han fick avstå Let´s dance, om hur hans följeslagare, hunden Sickan förolyckades

– Men så kom allt det finna, min nya hund Wilson - och Christina.

Mest orolig i nuläget är han kanske över hjärtat. Hjärtförstoringen är något han medicinerar för och det planeras för ett operativt ingrepp.

Bonde-Janne, 38 tror på en framtid, både vad gäller hjärtat och kärleken.

Han behövde inte blicka långt utanför den egna byn för att finna kärleken. Christina kommer från Skålbo, Järvsö.

Personkemi dem emellan finns. Enda problemet är att få tiden att räcka till. Bonde-Janne hemma vid den egna gården och Christina som anställd förman vid Vallens gård i Ljusdal.

Men kärlek är det.

Båda har det - det vill säga den där riktiga glimten i sina ögon.

Mer läsning

Annons