Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blå riddare i Kramsta

/
  • Polisen spärrade i lördags av Kramsta gästgårds parkering när det var dags för gemensam middag och överlämning av pengar till Lill-Babs fond.

I lördags fick Kramsta gästgård ta emot några av lagens väktare. Det när polisens motorcykelklubb Blue Knights, blå riddare, kom på besök och dessutom skänkte drygt 7000 kronor till Lill-Babs fond.

Annons

Att det blev just Lill-Babs fond som fick pengarna beror enligt presidenten på att hon jobbar för att gynna barn och kultur, någonting som enligt honom är ett samspel av stor vikt för samhället.

Järvzoo och Avholmsberget blev under lördagen föremål för inspektion av motorcykelklubben.

– Det är ju riktigt fint när man får se lite annat, det är inte bara en massa skog, menar presidenten Per-Åke Andersson som berättar att resan arrangeras årligen, men att polisknuttarna åker till olika platser i Sverige varje år.

Blue Knights är ett internationellt nätverk och har sammanlagt tjugo tusen medlemmar utspridda över världen. På årets resa inom Sverige har klubben fått besök av sju internationella ekipage, två vardera från Tyskland och Schweiz, samt tre från Finland.

Mer läsning

Annons