Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beatus lirade Beatles

/
  • Stockholmsbandet Beatus gästade Järvsö och Torön på fredagskvällen. I vanliga fall spelar de med Robert Wells men på fredagen höll de sig till sitt eget band - Beatus med Lasse Risberg, Michael Nilsson, Roine Johansson och Lasse Wikström.

På fredagskvällen blev det Beatlesmusik på Torön när Stockholmsbandet Beatus gästade Järvsö. Favoriter som She loves you, From me to you och Help spelades. På plats fanns också andra musikförmågor, Jörgen Brandell och Jocke Blomgren.

Annons

I kvällssolen på Torön hade det samlats drygt 170 personer som åt och lyssnade på musikunderhållningen. Kvällens tema var Beatles och kvällen inleddes av Jörgen Brandell som tillsammans med Jocke Blomgren spelade akustiskt i ett lugnare tempo innan Stockholmsbandet Beatus tog plats på scenen.

Bandet Beatus är i vanliga fall heltidsband åt Robert Wells, men på fredagskvällen intog de scenen på Torön under fritiden och spelade med sitt eget band. Kvällen i Järvsö hade inget med Robert Wells att göra. Som bandets namn antyder är det ett gäng män som gillar The Beatles. Bandmedlemmarna beskriver fredagskvällens spelning där de skulle försöka pricka in listettorna som The Beatles haft. Men också flera av deras egna favoritlåtar.

Mer läsning

Annons