Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Babben Larsson till Järvsö

/

Det blir både ståuppkomik och musik på Träteatern på Stenegård i Järvsö den 19 augusti. Då kommer Babben Larsson med trio på besök.

Annons

Presentation överflödig. Så brukar det stå efter välkända personer. Och så är fallet med Babben Larsson.

Med sin humor och den gotländska dialekten har Babben Larsson vunnit många svenskars hjärtan. Det började inom ståuppkomikens genre för 20 år sedan. Men Babben kan mer än så. Hon sjunger jazz, leder kurser och tv-program. I det sistnämnda fallet lockade hennes lördagsserie Babben & Co många tittare.

När Babben Larsson kommer till Stenegård i Järvsö är det både musik och komik som gäller. Med sig har hon en trio under kapellmästare Peter Nilsbos ledning. Peter spelar piano och keyboard. På kontrabas medverkar Christian Lehnberg, på trummor Calle Rasmusson.

Det var tänkt att Babben med trio skulle ha uppträtt i Wij trädgårdar i Ockelbo på tisdag. Men förköpen blev för få så arrangemanget ställdes in.

– Det ställs andra krav av Skatteverket för biljettförsäljning vid dörren. Därför har förköpen blivit viktigare nu än tidigare, säger Cajsa Hedberg, Järvsö, som står som arrangör på Stenegård där Lars Winnerbäck och The Baseballs spelar varsin kväll innan Babben Larsson kommer på besök.

340 personer får plats på Träteatern.

Mer läsning

Annons