Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tomma lokaler fylls på nytt

/
  • Inom kort blir det ny hyresgäst i två tomma butikslokaler i Guldsmeden. Lokalerna slås samman och ska husera QuriÅsa som flyttar från HP-huset.

Tomma butikslokaler i Fyren och Guldsmeden i Hudiksvall fylls på nytt.

Annons

Sedan ett tag tillbaka har det funnits tomma butikslokaler både i Fyren och Guldsmeden i Hudiksvall. Men inom en snar framtid finns där nya hyresgäster, i båda fallen handlar det om butiker som redan är etablerade i centrala Hudiksvall.

Till Guldsmeden flyttar QuriÅsa från HP-huset till före detta Aktuell Optik och Game. Till Fyren, i före detta Hollywoods lokaler, flyttar klädbutiken MQ, som i dag finns i Dahlström-center.

Åsa Wennberg, som sedan två år tillbaka driver sin present- och heminredningsbutik i HP-huset är glad över flytten till Guldsmeden:

– Vi har preliminärt sagt i månadsskiftet oktober-november. Men det kan bli ytterligare någon vecka till, beroende på vad som ska göras, säger Åsa Wennberg.

Beträffande den lokal som Åsa Wennberg lämnar i HP-huset är redan ny hyresgäst på gång.

Toni Björklund från Hudik City, är nöjd med de nya hyresgästerna:

– Det känns jättebra det här, säger han. Vi hade ganska många tomma butikslokaler ett tag, men nu börjar de fyllas igen. Från Cityhandels sida väntar vi nu bara att fylla lokalerna efter före detta Radiobyrån och PO Radio. Vad som ska hända med den lokal som inrymde TM-möbler vet jag inte i dagsläget.

Mer läsning

Annons