Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Texas krögare redo ta över efter Stadt

/
  • Det är Texas krögare som ska driva den nya krogen Gossip i de lokaler som tidigare rymde Stads bar och kök, så snart alla papper är klara.

Krögarna bakom Texas Saloon planerar att ta över krogverksamheten efter Stadts konkurs tidigare i sommar.

Annons

En exklusiv restaurang och en nattklubb för ett något äldre klientel. Det är vad krögaren Numan Cigel vill åstadkomma med nya krogen Gossip – som han planerar att öppna i de lokaler som huserade Stadts bar och kök fram till konkursen i juli. Kontraktet med First hotel statt är redan undertecknat.

- Jag tippar på att vi startar i mitten av september om alla papper är klara då. Det är bara alkoholtillståndet som är den sista pusselbiten, säger han.

Numan Cigel driver i dag Stingbull AB, bolaget bakom restaurang Texas Saloon tillsammans med sin morbror. Nu är de beredda att starta upp verksamhet även i Stads gamla lokaler.

Krögarna har ansökt om tillstånd att servera alkohol fram till klockan 03. Nattklubbens åldersgräns ska vara från 20–23 år i stället för 18 år, berättar Numan Cigel och utlovar olika aktiviteter och temakvällar. Men först och främst ska inredningen moderniseras.

- Den som kommer in där ska känna "wow". Man ska inte sakna de stora städernas uteliv när man kommer till Gossip, säger han.

Mer läsning

Annons