Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skanova rättar till sitt misstag

/
  • Hans Persson fick ingen förvarning innan Skanova fällde telestolparna till hans telefonlinje.

Skanova tar till en provisorisk lösning och lovar att teleabonnenter på Oxskär ska få tillbaka sin telefonuppkoppling senast på torsdag.

Annons

Efter missen förra veckan då Skanova kapade telefonförbindelsen för fyra abonnenter på Oxskär, Oxskärsharet och Stavholmen, lovar de nu att rätta till sitt misstag så fort som möjligt. Telelinjen ska återställas.

Camila Buzaglo, som är pressansvarig på Skanova, berättar att deras tekniker under helgen har arbetat med att planera återuppbyggnaden av ledningar och telefonstolpar. För att abonnenterna ska få tillbaka sin telefonförbindelse så fort som möjligt ska Skanova först ordna med en preliminär lösning. Det innebär att abonnenterna ska få tillbaka sin telefonnuppkoppling senast på torsdag.

Därefter påbörjar Skanova arbetet med att upprätta en permanent lösning för telefonin då nya telekablar ska läggas i vattnet.

Hans Persson som har en sommarstuga på Oxskär, är en av de som blev utan telefon förra veckan. Han tycker att det är bra att Skanova ska rätta till sitt misstag.

- Men samtidigt tycker jag att det är lite märkligt att de inte har hört av sig till mig och berättat att en lösning är på gång. Jag har dessutom lite alternativa förslag att komma med, säger Hans Persson.

Mer läsning

Annons