Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Senaste anmälningarna hos polisen i Hudiksvall och Ljusdal: Sönderskurna kläder och krossade fönster

Här är de senaste anmälningarna som kommit in till polisen i Hudiksvall och Ljusdals kommun.

Annons

Rattfyllerist körde med fru och barn

Vid tio på tisdagsförmiddagen stoppades en bil i utkanten av Hudiksvall. Mannen som körde bilen var påverkad. Nu misstänks han för grov olovlig körning, ringa narkotikabrott för eget bruk och rattfylleri. I bilen satt också hans fru och barn. Familjen som endast passerade genom Hudiksvall fick fortsätta sin resa på annat sätt.

Hund med munkorgstvång sprang löst

En kvinna i 80-årsåldern misstänkts för brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter. Den 10 januari ska hennes hund ha sprungit omkring lös på tomten i Järvsö utan koppel och munkorg. Hunden ska efter en tidigare händelse ha haft tvång på både koppel och munkorg vid utomhusvistelse. En person upptäckte hunden och säger i anmälan att hon blev är orolig för sina barn som var ute och lekte.

Anklagade tonåring för lögn

En person i 15-årsåldern anmäler en okänd man för förtal i Järvsö. Mannen ska vid upprepade tillfällen under december ha pratat nedvärderande om att tonåringen inte är så gammal som han säger sig vara. Tonåringen som flytt till Sverige och är ensamkommande han har polisanmält händelsen som utreds som förtal.

Hämnades med att skära sönder kläderna

Ett bråk urartade i Järvsö i mitten av januari. Någon ska ha skurit sönder en man i 25-årsålderns kläder och orsakat skador på mobiltelefonen som låg i en ficka. Kläderna ska ha varit undanhängda när de saboterades. Mannen har polisanmält händelsen.

Stöld av receptbelagd medicin

En stöld inträffade den 11-12 januari i Hudiksvall. En man i 55-årsåldern misstänker att någon har varit inne i lägenheten och tagit 14 kapslar receptbelagd medicin och en fickkniv. Hur personen ska ha tagit sig in i bostaden vet mannen inte.

Krossade fönster och klotter

Söndersparkade stuprör, klotter och krossade fönster på en fastighet i Hudiksvall. Händelsen ska ha skett någon gång under december månad. Fastighetsägaren har polisanmält händelsen som nu är under utredning.

Mer läsning

Annons