Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Partier tycker till om företagande

/

Så här vill Hudiksvalls partier underlätta för företagare i kommunen.

Annons

Norrländska samlingspartiet: Det är nödvändigt med betydligt senare tömning av postlådor ute i lokalsamhällen.

Centerpartiet: Satsa på att göra Hudiksvall till en av Sveriges 20 mest företagsvänliga kommuner år 2014. Företagslokaler skall finnas i alla kommundelar.

Sverigedemokraterna: Mindre byråkrati vid start, kommunen hjälper till. Vänligt bemötande av myndigheten, snabbare beslut.

Socialdemokraterna: Fortsatt samverkan med näringslivet för samhällsbyggnad. Råd och stöd för befintliga småföretag, för nyetablering samt för forskning & utveckling.

Vänsterpartiet: Vi har under flera år arbetat intensivt med nyföretagande vilket syns i rekordsiffrorna från 2010 i antalet nystartade företag i vår kommun.

Miljöpartiet: Rivningen av varvets industrifastigheter var ödesdiger för spirande verkstadsföretag. De behöver ersättas. Sjukhusets bevarande är också viktigt.

Folkpartiet: Underlätta för företag genom att bygga kontors-/ industrihotell. Stötta företag som vill växa och utöka eller etablera sig i kommunen.

Kristdemokraterna: Vi måste få en förändrad attityd till företagare. Ingen företagare skall behöva höra av kommunledningen att man bara är ute efter arbetsfri inkomst.

Moderaterna: Vi måste bygga industri/kontorshotell för etablering. Större resurser till näringslivsbolaget och bättre samarbete med de lokala företagen.

Mer läsning

Annons