Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man skadad i singelolycka

/
  • En 65-årig man från Hudiksvall skadades i en singelolycka i rondellen vid södra infarten. Han har förts till sjukhuset.

En 65-årig man från Hudiksvalls skadades i en singelolycka i rondellen vid södra infarten. Han har förts till Hudiksvalls sjukhus.

Annons

Olyckan inträffade vid halvtretiden på söndag eftermiddag. Mannen, som kom söderifrån, körde rakt in i rondellen, bilen voltade i luften och landade på andra sidan rondellen.

Räddningstjänsten var tvungen att använda verktyg för att få mannen ur bilen. I nuläget är omfattningen av 65-åringens skador oklar.

I bilen hittade polisen ett parkeringstillstånd för funktionshindrade.

– Vi vet än så länge inte orsaken till olyckan, men parkeringstillståndet är en indikation. Vi vet inte, men han kan ha blivit sjuk, säger insatsledare Conny Brolin.

Nils Wiman, Hudiksvall, blev ögonvittne till olyckan.

– Vi kom norrifrån och hade cirka 40, 50 meter kvar. Jag såg ett dammoln med ett biltak i luften, det kom rakt emot oss. Hade det inte snurrat och lagt sig på taket hade det kommit rakt in i vårt körfält. Det var det värsta jag har varit med om, säger han. Bilen började brinna, men folk kom med eldsläckare, det var tur.

 

Mer läsning

Annons