Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malnbadens camping investerar

/
  • På det här området, till höger om nuvarande infart, kommer Malnbadens camping att expandera med nya stugor och flera uppställningsplatser för husvagnar och husbilar.

Minst två och en halv miljon kronor ska Malnbadens camping investera för bygge av två nya campingstugor och börja förbereda för ytterligare 15-talet nya uppställningsplatser för husvagnar och husbilar.

Annons

Ett skogsområde till höger om nuvarande infart till Malnbadens camping i Hudiksvall har avverkats och det blir där som anläggningen ska expandera. Till att börja med blir det två stugor med plats för upp till tio bäddar i varje som ska byggas.

Inom kort drar man igång med att gjuta för bottenplattor. Stugorna placeras upp mot det vandrarhem som i dag finns inom campingen och kommer att utrustas både med dusch och wc. Det här blir en nyhet för campingen, där övriga stugor inte är utrustade på detta sätt.

Man har bygglov för 12 nya stugor, men till att börja med blir det alltså två som snart får sin byggstart. Resten av det nya området ska innehålla uppställningsplatser för husvagnar och husbilar. Men detta kommer troligen inte att ske under detta år. Markplaneringen kommer att ta tid och sedan ska det också vara gräsmattor på det nya området.

Minst 2,5 miljoner kronor ska investeras, varav cirka 650 000 kronor är EU-stöd.

Mer läsning

Annons