Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Iggesunds skola distriktsmästare i Fair Play Cup 2016!

/

Iggesunds skola är nu distriktsmästare i Fair Play Cup i fotboll. Det tog inte lång tid innan Iggesunds sexor tog kommandot i finalmatchen mot Kilbergsskolan.

Annons

Matchen, som spelades i Höghammarhallen, slutade med vinst för Iggesund med 5-0. Hejaropen från läktaren ekade högt från de övriga klasskamraterna som var på plats med plakat och megafoner.

Fair Play Cup i fotboll riktar sig till alla klasser i årskurs sex och är Sveriges största inomhusturnering i fotboll. Fair Play står för att alla ska ta avstånd från fusk, våld och mobbing. De vinnande klasserna i varje distrikt får därefter besvara ett antal frågor om Fair Play och komma med egna idéer om hur man kan utveckla fotbollen genom Fair Play. En jury utser sedan det bästa förslaget och den klass som lämnat förslaget och svarat rätt på frågorna blir svenska mästare i Fair Play.

Det bästa förslaget belönas med en resa till Stockholm där vinnarna får träffa fotbollslandslaget, se dem träna och få autografer. Nu håller vi tummarna för åk 6 från Iggesund!

Åse Elsert

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons