Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna sparkad i magen -fick inre skador

En 23-årig kvinna fick opereras akut efter en kraftig spark i magen. Nu söker polisen vittnen till misshandeln.

Annons

När en kvinna från Delsbo var på väg ut från en nattöppen restaurang i Hudiksvall fick hon helt plötsligt en kraftig spark i magen. Dagen efter mådde hon så dåligt att hon tvingades uppsöka akutmottagningen i Hudiksvall. Hon opererades akut eftersom läkarna misstänkte att hon fått inre skador i samband med misshandeln.

Nu vill polisen komma i kontakt med personer som kan ha blivit vittne till misshandeln.

- Hon har ingen aning om vem som kan ha misshandlat henne. Hon var på väg ut genom dörren när hon helt plötsligt fick en kraftig spark som tog rätt i magen. Nu vill vi komma i kontakt med vittnen. Vi behöver ha information om någon kan ha sett någonting, säger Leif Berglund vid Hudiksvallspolisen.

Misshandeln inträffade natten mot den 28 januari. Den 23-åriga kvinnan hade varit ute på kvällen och beslutade sig vid tvåtiden på natten för att ta en bit mat på Zappata taco bar i Hudiksvall.

Inne på restaurangen ringde hennes mobiltelefon och kvinnan gick mot utgången för att prata utomhus.

När hon öppnat dörren får hon helt plötsligt en kraftig spark i magen. Sparken var så kraftig att kvinnan kröp i hop på marken. Hon lyckas därefter ta sig från platsen, men hade sådana smärtor att hon dagen efter fick åka till sjukhuset.

Hon opererades akut och fick tillbringa en tid på sjukhus.

 

 

 

Mer läsning

Annons