Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inkräktare bajsade i bassängen

/
  • Personal på utomhusbadet i Delsbo vill sätta upp en övervakningskamera för att få stopp på objudna gäster.

Utomhusbadet i Delsbo har haft besök av objudna nattgäster i sommar. Vid tre tillfällen har någon brutit sig in och bajsat i bassängen.

- Det känns så sjukt, säger badvakten Monika Nilsson.

Annons

Många badsugna besökare har testat utomhusbadet i Delsbo i sommar. Men badet har även haft besök under nätterna. Vid tre tillfällen den här sommaren har badet sanerats efter att någon brutit sig in på badområdet och bajsat i bassängen.

- Hur kan man ta sig hit med sina kompisar och sedan bajsa i poolen, jag fattar det inte. Det känns så sjukt, säger Monika Nilsson som är badvakt i Delsbo.

För att ta sig in till bassängen har stängslet runt området klippts upp. Enligt Monika Nilsson är det något som händer ofta.

- Det gör dem varje år. Vi har haft problem tidigare år med att det kastats saker i poolen, men då har det inte gått så här långt, säger hon.

Personalen i Delsbo har haft stora problem med nattliga besökare, under en lång tid.

- Det har blivit sport att ta sig hit och bada på nätterna. Jag skulle vilja ha en övervakningskamera, men det får man inte ha, säger Monika Nilsson.

Händelserna har anmälts till polisen som ännu saknar spår efter de skyldiga.

- Det finns ju ingenting vi kan göra. Vi stänger om en vecka, så vi får väl se hur det går fram till dess, säger Monika Nilsson.

Mer läsning

Annons