Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudikföretagare fickbesök från framtiden

/
  • Håkan Olsson hittade en lucka i sitt schema och besökte Hudiksvall under torsdagen.

På torsdagen besökte mobiltillverkaren Sony Ericssons chef för affärsutveckling Hudiksvall. Inbjudna företagare kunde då få en glimt av framtiden.
– Det är framtid för dem, men nutid för oss, säger Håkan Olsson.

Annons

Flera representanter från företagen i Hudiksvall med omnejd var på torsdagen inbjudna till Stadshotellet för ett seminarium kring framtidens mobiltelefoni, webbens utveckling och dess utmaningar. Bakom arrangemanget stod E-com och Stjärnafyrkant, som lyckats norpa åt sig en av Sony Ericssons högsta chefer.

Håkan Olssons föredrag kom till stor del att handla om hur företagen kan förhålla sig till den nya tekniken för att bli mer effektiva. Och hur vårt informationsintag förändras och fortsätter att utvecklas.

– En del företag blir livrädda, eftersom det är så nytt. I dag flyter arbetsliv och fritid ihop. Att kombinera det är inte helt lätt och något som vi måste lära oss hantera, säger han.

Självklart passade de även på att visa upp kommande mobiltelefoner. Håkan Olsson själv använder i dag tre stycken telefoner: X2, X10 och Vivaz – alla med olika operativsystem. Dessutom erkänner han att även en Iphone finns med i bilden.

– Vi måste hålla koll på konkurrenterna, säger han med ett leende.

Mer läsning

Annons