Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Göte från Hudik blev skåning

/
  • Det blev många telefonsamtal på Göte Nordhs mobiltelefon i går sedan Skånska Dagbladet i en egen annons av misstag uppgav Götes mobilnummer. Under eftermiddagen blev det en bukett blommor som plåster på såren.

Göte Nordh på Norra Kyrkogatan i Hudiksvall fick under måndagen 50-talet samtal på sin mobiltelefon. Uppringare var skåningar som ville ge synpunkter på att deras tidning, Skånska Dagbladet, kommit ut i delvis ny kostym, bland annat har tidningens tre delar blivit till två.

Annons

– Vilken förmiddag, skrattar Göte Nordh. Till en början fattade jag inte ett ord vad dom sa. Jag trodde först att man letade efter byggföretaget Skanska innan det gick upp för mej att det var tidningen "Skånskan" de ville prata om. Det blev en hel del samtal innan jag fattade vad det handlade om.

– Samtalen till det här numret berodde på ett misstag i en annons vi hade i tidningen i dag, säger redaktionschef: Mimmi Karlsson-Bernfalk. Vårat riktnummer, 040, blev istället 070 och då hamnade man hos den här personen i Hudiksvall.

Nu hade man lite tur i oturen, då Göte Nordh är en välkänd person i Hudiksvall och stora delar av trav-Sverige efter många år som uppfödare av travhästar. Han är så att säga en mycket rutinerad telefonör.

– Dom ringde från tidningen och bad om ursäkt och jag fick även blommor med en hälsing och ursäkt som plåster på såren, säger Göte Nordh, siom tog det hela med en god portion humor.

Mer läsning

Annons