Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Försvunnen man hittades död

/

(Uppdaterad 15.27) En man har hittats livlös i Dellen. Mannen försvann under lördagens lyskväll och har polisen tror att han har drunknat.

Annons

Vid åttatiden på tisdagsmorgonen hittades en man som låg på botten av Dellen, vid campingen i Fönebo. Både polis, ambulans och räddningstjänst larmades ut till platsen. Men det stod ganska snabbt klart att mannen var avliden. Räddningstjänsten inväntade därför polisen innan de hämtade upp kroppen ur vattnet.

Den avlidne mannen kunde identifieras direkt på plats av de anhöriga.

Det är en man i 45-årsåldern som försvunnit under lördagens lyskväll. Mannen skulle få skjuts från Fönebo med ett par släktingar, men när det var dags att åka lyckades de inte hitta mannen.
De anhöriga har berättat för polisen att de först trodde att 46-åringen tagit sig hem för egen maskin, men då de inte lyckades komma i kontakt med mannen under söndagen blev de oroliga.
På måndagen fick de anhöriga veta att mannen inte hade kommit till arbetet. Då anmälde de hans försvinnande till Gävleborgspolisen.

Det är fortfarande oklart vad det är som har inträffat, men det mesta tyder på att mannen har drunknat. Polisen misstänker inget brott.


Mer läsning

Annons