Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forsarevy med anor

/
  • Markus Norgren, Mikael Sjödin, Stefan Sundin, och Henrik Jonsson är herrarna i bakre ledet i årets Klångstarevy och damerna längst fram heter Lena Wiberg, Carina Bohlin, Lena Åslin och Sandra Westerberg.

Klångstarevyn firar 45-årsjubileum i år. Den röda tråden handlar om kungligheter och Amerika.

Annons

Årets föreställning av Klångstarevyn har fått namnet Kungen av Klångsta. Åtta amatörskådespelare från Forsa, Näsviken och Hög har skrivit sina nummer och nu repeterar de för fullt.

Den stora premiären är lördag 29 maj vid Vårträffen på Klångsta.

Några har sagt att beviset på att man är Forsabo är att man har deltagit i Klångstarevyn. Under årens lopp är det många som stått på den lilla scenen i bygdegården.

I år deltar Sandra Westerberg, Lena Åslin, Lena Wiberg, Carina Bohlin, Markus Norgren, Stefan Sundin, Henrik Jonsson och Mikael Sjödin i revyn. Nästa års ensemble är redan utsedd, så ingen av gästerna behöver oroa sig för att bli uttagna om de inte har lust att delta. Det gick till på så vis förut.

– Vi driver med politiker och vi har Amerikafrämmande och kungligheter, berättar Sandra Westerberg.

I övrigt är deltagarna mycket förtegna om vad de ska göra på scenen. Av kläderna att döma så finns det mycket små barn, något liknande vikingar, balettflickor och så en rejäl kung förstås i årets revy.

Repetitionerna går vidare och genrepet hålls på fredagskvällen före premiären.

Mer läsning

Annons