Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Färgglad Di Leva på scen inför hundratals

/
  • Thomas Di Levas kväll har dragit flest gäster än så länge på viskvällarna vid Rångsjön i år.

Regnet hängde i luften ovanför, men precis när Thomas Di Leva tog upp gitarren och ställde sig på bryggan för att ta till ton trängde solen fram bakom molnen.

Annons

Det är nu tredje året som Visor vid Rångsjön i Delsbo bjuder in till viskvällar, på torsdagen med Thomas Di Leva som artist. Denna kväll lockade flest besökare hittills i år.

– Vi har sålt slut på förköpet, 500 stycken, och det är säkert runt 600 här nu, berättade Fredrik Pålsson, värd för kvällen.

Thomas Di Leva öppnade upp med att hälsa på publiken, en publik som gärna sjöng med i sångerna. Nya låtar blandades med äldre klassiker, och öppningslåten var Ingen Kan Köpa Livet.

– Han är ett starkt kort, Di Leva, och folket som är här är verkligen här för att lyssna och vara med i sången, sa Fredrik Pålsson.

Arrangör för kvällen var Chrille Sidfäldt, och han berättade om årens viskvällar jämfört med tidigare år:

– Vi har varje år gått upp ett snäpp i produktionen, och i år har vi förstärkt ljudet uppe vid matborden och byggt på en takterrass som vi inviger vid nästa tillfälle.

– Man brukar ju säga att tredje året är det som är avgörande, och det ser ju ut att gå riktigt bra, så nu får vi nog ändå säga att viskvällarna här är något som kommer leva vidare, sa Fredrik Pålsson.

Mer läsning

Annons