Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dubbla villainbrott i bostadsområden i Hudiksvall

/

Under onsdagen upptäcktes två villainbrott i olika delar av centrala Hudiksvall. Polisen har genomfört brottsplatsundersökningar i hopp om att finna spår efter inbrottstjuvarna.

Annons

En kvinna i Hudiksvall larmade under onsdagseftermiddagen polisen sedan hon upptäckt att ett inbrott hade skett i hennes bostad.

Det var när kvinnan kom hem till bostaden i Sanna som hon såg att allt inte stod rätt till i villan. Under dagen ska en eller flera okända personer ha tagit sig in i bostaden på okänt sätt. Polisen fanns under dagen på plats för att genomföra en brottsplatsundersökning.

Det är oklart om något har stulits i samband med inbrottet.

Läs också: Inbrottsvåg i Hudiksvall

Även i Håsta ska en villaägare ha drabbats av ett inbrott under onsdagen. När de boende kom hem ska de ha funnit att ytterdörren var uppbruten och att det var tillrört i huset.

En brottsplatsundersökning kommer att genomföras på adressen av polisen. Vid anmälningstillfället var det oklart om något stulits under inbrottet.

Läs också: Bostadsinbrotten ökar

Även i Gnarp anmäldes ett villainbrott under onsdagen. Där ska tjuven ha tagit sig in i en villa genom att bryta upp ytterdörren .

Mer läsning

Annons