Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De senaste polisanmälningarna: Anmäler exet för ofredande

Här kan du se några av de senaste anmälningarna som kommit in till polisen i Hudiksvall.

Annons

Inbrott i bil

En parkerad bil i centrala Hudiksvall har utsatts för inbrott. Tjuven eller tjuvarna har tillgripet en utländsk registreringsskylt. Bilen har även fått flera skador i samband med inbrottet.

Stöld av båtmotor i Hålsjö

En utombordsmotor av märket Suzuki har blivit stulen från en båt som legat förtöjd vid vatten i Hålsjö utanför Näsviken. Enligt polisanmälan är värdet på motorn okänt.

Stöld av baslåda

Polisen har fått in en anmälan om stöld av en baslåda i Delsbo. Någon eller några har brutit sig in i en parkerad bil och stulit baslådan. Enligt polisen är värdet på baslådan okänt.

Fick sina uppgifter kapade

En man i Nordanstig har polisanmält att någon har beställt varor med hans personuppgifter. I anmälan framgår det inte vad det är för varor eller till vilken summa.

Okända hemsidor drog pengar från kontot

En kvinna har polisanmält att fyra okända hemsidor har tagit pengar från hennes konto. Enligt anmälan är det okänt hur mycket pengar det handlar om.

Anmäler exet för ofredande

En man i 45 års ålder har blivit anmäld för ofredande. Mannen ska ha skickat meddelande och ringt till sin före detta sambo vid ett flertal tillfällen under tre månader.

Mer läsning

Annons