Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Chaufför föll från lastbil och Gnarpsbo misshandlad

Här är några av de senaste händelserapporterna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Annons

Misshandel: Vittnen såg hur två personer slog och sparkade en man i 20-årsåldern på en åker invid Gnarps camping natten mot söndagen. Mannen, som är hemmahörande i Nordanstig, fick uppsöka sjukhus för sina skador i ansiktet och i en fot.

Ofredande: En Hudiksvallsbo i 60-årsåldern har anmält att han blivit ofredad under drygt en månads tid, från mitten av april till mitten av juni.

Någon har skickat flera sms till honom där han beskylls för att sälja narkotika. Sms-en har gått även till Hudiksvallsbons hyresvärd.

Hudiksvallsbon säger sig inte känna till vem som är avsändare och har nu tröttnat på att få dessa sms och har anmält händelsen till polisen.

Dieselstöld: 180 liter diesel har slangats från en hjullastare och en grävmaskin som tillhör Nordanstigs kommun. De stod parkerade inne i ett olåst förråd på Homotippen i Jättendal. Stölden har inträffat natten mellan onsdag och torsdag.

Arbetsplatsolycka: En arbetsplatsolycka inträffade tidigt på torsdagsmorgonen. En lastbilschaufför, en Hudikbo i 50-årsåldern, skadade ett ben vid ett fall från sin lastbil och fördes med ambulans till Hudiksvalls sjukhus.

Mer läsning

Annons