Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bedrägeriförsök, olaga intrång och beslagtagen bil

Här är några av de senaste anmälningarna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Annons

Olaga intrång på soptipp

Okända personer sågs i helgen röra sig inne på avfallsstationen Homotippen i Jättendal. På lördagskvällen vid 20.30-tiden anträffade man två personer. Dessa greps, men släpptes efter förhör.

Grov olovlig körning

En bilförare stoppades av polisen på Södra vägen i Hudiksvall vid lunchtid på söndagen. Mannen, som är i 45-årsåldern och hemmahörande i Söderhamn, saknar körkort. Han misstänks för grov olovlig körning och bilen togs i beslag.

Skadegörelse

Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse på Krylbovägen i Iggesund. En okänd gärningsman har bankat på en ytterdörr på natten mellan fredag och lördag, samt slagit in en ruta med knytnäven.

Egenmäktigt förfarande

Ett id-kort har försvunnit ur en kvarglömd handväska på Iggesunds vandrarhem. Handväskan påträffades senare, men id-kortet var borta.

Försök till bedrägeri

En Iggesundsbo har anmält att någon försökte lura av honom pengar. Det var under lördagsförmiddagen som en okänd person ringde och påstod sig vara från ett it-företag och enligt anmälan försökte få denne att föra över pengar till företaget via internet. Iggesundsbon förklarade att han inte hade någon dator och slängde på luren.

Mer läsning

Annons